profilképTóth Krisztina vagyok, háromgyermekes anyuka, aki gyereknevelés közben szeretett bele a kerámiázásba. Ha valaki egyszer is kipróbálta, pontosan tudja, miről beszélek, aki nem, az tegye meg, ha van rá lehetősége. Alkotni öröm! Egy tanfolyam keretein belül ismerkedtem meg az agyaggal, és nagyon úgy tűnt az elején, hogy nem vagyok elég ügyes. Az edényeim korántsem voltak olyan fantasztikusak, mint amilyennek én láttam őket. Aztán az egyik órán egy szobrász érkezett hozzánk órát tartani, igencsak ágáltam ellene, nem értettem, miért kell ezt nekem megtanulni.

De uramatyám, imádtam! Fantasztikus volt. Ott éreztem először a sikert, hogy valami tényleg megy nekem, hogy ezt most értem és érzem. Miután szerelmes lettem a térben való alkotásba, hamar kialakult, mit is szeretnék csinálni. Dísztárgyakat, minden féle formában és mennyiségben! Házikók, manók, sellőlányok, angyalok, cicák, kutyák, házszámtáblák… és még sorolhatnám. Mind-mind a lelkem egy darabja…

Ők már jártak nálam...

Tünde

"Nagyon szeretem a Kerámia Akadémia foglalkozásait. Kriszta egy igazi művész, egy egészen különleges, egyedi stílussal, amit én imádok. Nem csak szakmailag lehet nagyon sokat tanulni, de rengeteg kreatív ötlettel is gazdagodhatunk. "

Paula

"Felíratnám az orvossal! Teljesen kikapcsolt és feltöltött az alkotás. Kriszta nagyon sokat segített szakmailag és rengeteg ötletet, inspirációt kaptunk Tőle. Egy nagyon jó hangulatú délután volt, büszke vagyok a házszámtáblámra és biztos, hogy még megyek más alkalmakra is."

Fanni

"Kedves Kriszta! Szeretném megköszönni a múlt heti kerámia foglalkozást! Nagyon jól éreztem magam, soha nem gondoltam volna, hogy ez nekem is sikerülhet. Köszönöm a sok segítséget és a kreatív ötleteket!"

Edina

"Krisztát és a csodálatos Varázsműhelyét bárkinek tiszta szívből ajánlom! A tanítványaival kedves, humoros, végtelenül türelmes, a gyerekeket imádja és ők is őt. Nekem nagyon lélekmelengető volt ott lennem, mindenképp visszatérek!:)"

Réka

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem Kriszta házszámtábla készítő workshopjára. Nem csak egy gyönyörű házszámmal, hanem nagyon jó élményekkel lettem gazdagabb!"

Sarolta

"Köszönöm Kriszta! Nekünk lett a legszebb és legkülönlegesebb házszámtáblánk az utcában! "

Nóra

"Igazi flow élmény volt Kriszta workshopja! Egy igazi mindfullnes! Minden percét élveztem és hihetetlen büszke vagyok az alkotásomra."

Szandra

"Kriszta műhelye olyan mint a drog! Amikor ott vagy és alkotsz elmúlik minden gondod, majd azt várod mikor mehetsz újra. :)"

Legkedvesebb alkotásaim...