Szia! Jó helyen jársz!
Ezen az oldalon minden hasznos információt megtalálhatsz a családias, jó hangulatú kerámia workshop alkalmakról, ahol az alkotás örömét egy kis kávéval, teával, süteménnyel teszem még hangulatosabbá.

Jelentkezz be a neked tetsző alkalomra, csak néhány kattintás! És ha szeretnéd, hozd el barátaidat, barátnőidet is.
Nézegesd meg bátran a workshopokon készült képeket. Ha kedvet kaptál, ne habozz jelentkezni!
Workshopok kapcsán a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre...
Házszámtábla készítő
foglalkozások
16,000 Ft/fő
hazszam kerámia

Elviszlek magammal egy nagyon klassz világba! Az én kis műhelyem olyan mint egy igazi bájos  kuckó, ahol türkiz virágok,  csipkés ruhájú angyalok, kerti macskák, apró kék  lovak,  manók nagy zöld sapkában, színes órák, és csodaszép  házszámtáblák sokasága díszíti a falakat. Ihletet adva azoknak akik betérnek hozzám alkotni!

Karácsonyi varázslat
foglalkozások
10,000 Ft/fő
angyal kerámia

Amikor angyalt készítek, a lelkemből dolgozom…Lehet mosolygós vagy szomorkás, lehet kövérkés, vagy éppen pajkos mind, mind a lelkem egy darabja… Melegséggel tölt el amikor a szalmával bélelt díszdobozba helyezem, a csillogó mázzal díszített, hófehér szárnyú angyalom! Közben a házat mézeskalács édes illata lengi be…

Tavaszi kerti díszes
foglalkozások
10,000 Ft/fő
kert mini manó

Szeretem ezt a széles szájjal mosolygó picur arcocskákat, a csillogó szemeket! Szeretem őket nézni olyan, kicsik, édesek, mint egy finom csokis muffin, amiken a színes sapik olyanok, mintha édes cukormázzal lennének borítva! Nálam egy egész család szaladgál a kertben !

jelentkezz most

Jelentkezés

Amennyiben nem egyedül jösz, kérlek írd ide a többi résztvevő nevét.
A megrendelés menetét és további fontos információkat az ÁSZF tartalmaz! Kérlek olvasd el.

Workshop menete

  • Elméleti oktatás, anyaghasználat
  • Díszítőelemek elkészítése
  • A kész elemek festése
  • Szikkasztás
  • Alaplap festése
  • Díszítőelemek felhelyezése
  • Retusálás
  • Ha minden elem elkészült, speciális festékkel festjük meg őket. Miért is lesz EGYEDI? Azért, mert lehetőséged van saját ízlésednek megfelelően színezni, így biztosan nem lesz két egyforma!
  • A műveket elkészítés után szárítom, kiszáradás után 1100 fokon kiégetem egy 36 órácskát. A táblák időjárásállóak, színben picit eltérhetnek a fotón látottól, illetve kezeléstől függően picit vetemedhetnek. Égetés után átvehetőek az elkészítés helyszínén, vagy költségtérítéssel postázom.

A workshop árát két részletben tudod majd kiegyenlíteni. Jelentkezésed után felveszem Veled a kapcsolatot, majd elektronikus formában megkapod az előleg díjbekérőjét (rajta minden szükséges információval az átutaláshoz).

A második részlet befizetése a foglalkozás napján, személyesen esedékes.